Bezorgen


Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

Bij ons heb je de mogelijkheid om voor verschillende verzendopties te kiezen, namelijk:

  • Pakket zonder track en trace code: je kunt je bestelling niet volgen wanneer deze vanuit ons verzonden wordt. Wanneer je je pakketje kwijt raakt bij de post kunnen wij deze helaas niet traceren. Hiervoor krijg je dus geen vergoeding wanneer deze niet aan komt. Deze verzendmethode is goedkoper, maar is wel voor eigen risico.
  • Pakket met track en trace code: de verzending voor een pakket met track en trace kost €4,95 en de verzending is gratis boven de €75,00. 

 

Uiteraard kun je je bestelling bij ons ook retourneren. Wanneer je items retourneert en het uiteindelijke bedrag niet meer neerkomt op het bedrag voor gratis verzending, dan worden deze verzendkosten afgetrokken van het bedrag dat je van ons terug krijgt. 

 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Jazeker! Je kunt ervoor kiezen om je bestelling op te halen bij Lunchroom STEEF. Deze is van maandag tot en met zaterdag geopend en bevind zich in het centrum van Veghel. Je kunt je pakketje na 1 a 2 werkdagen hier ophalen!

 

Lunchroom STEEF

Hoofdstraat 45

Veghel

 

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

We versturen onze pakketjes altijd met met PostNL.

 

Hoelang is de levertijd van mijn bestelling?

Wanneer je je bestelling dagen voor 17:00 uur plaatst, wordt deze de eerstvolgende werkdag verzonden. Vanaf dit moment is de levertijd 1 tot 5 werkdagen binnen Nederland. 

 

Is je bestelling nog niet aangekomen?

Het kan helaas voorkomen dat je pakketje kwijt raakt tijdens de verzending. Heb je na 5 of 8 werkdagen je bestelling nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@niques-official.nl. We sturen je bestelling dan opnieuw naar je op. Is het product inmiddels uitverkocht? Dan mag je een ander item uitzoeken uit dezelfde prijsklasse of je kunt wachten tot het product weer op voorraad is.