Kan ik mijn bestelling nog retourneren?


Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren nadat ik deze geplaatst heb?

Wanneer je bestelling nog niet verzonden is kun je deze uiteraard wijzigen of annuleren.  Je kunt dan contact met ons opnemen via info@niques-official.nl. Het is helaas niet meer mogelijk om je bestelling te wijzigen of te annuleren wanneer deze verzonden is,

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Bestellingen kunnen binnen 8 werkdagen na ontvangst geretourneerd worden. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar info@niques-official.nl met de naam van het item en gelieve de reden van retourneren. Via deze manier weten we dat we een retour van je kunnen verwachten en doen wij ons best om deze zo snel mogelijk te verwerken. De retourkosten zijn bij ons voor eigen rekening. Wanneer wij het geretourneerde product ontvangen en goedgekeurd hebben, zullen we het bedrag binnen 14 werkdagen op je rekening terugstorten. Vergeet niet je naam mee retour te sturen, zodat we weten van wie het pakketje is :-)

 

Retourvoorwaarden:

Mochten we een retour ontvangen, die niet aan de onderstaande voorwaarden voldoen, dan kunnen we deze helaas niet retour nemen.

  • De bestelling dient in originele verpakking geretourneerd te worden.
  • Het item dient compleet en in originele staat te zijn.
  • Het item mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn.
  • De labels dienen aan het item bevestigd te zijn.
  • Een item met vlekken wordt niet retour genomen.
  • Bestellingen die buiten de retourtermijn van 8 werkdagen vallen, worden niet retour genomen.
  • Oorbellen en earcuffs mogen vanwege de hygiëne niet geruild of geretourneerd worden.
  • We zijn niet verantwoordelijk voor retourzendingen die zoekraken in het verzendproces. Zorg hierbij altijd dat je het track & trace bonnetje bewaart totdat je retourzending verwerkt is.

 

Heb je een klacht?

We doen uiteraard altijd ons best om klachten te voorkomen, maar dat is niet helaas niet altijd haalbaar. Heb je een klacht over een bepaald product? Stuur dan een mailtje naar info@niques-official.nl en dan gaan we dit samen oplossen.