De leukste middellange kettingen vind je bij Nique's Official

Gratis verzending vanaf €75

Middellange kettingen

INSPIRATION

Middellange kettingen perfect om te mixen en matchen

Ben je op zoek naar een ketting die je niet alleen op zichzelf kan dragen, maar ook om te matchen met andere kettingen? Kies dan voor een middellange ketting. Deze kettingen zijn beschikbaar met
meerdere bandjes. Deze zijn dus al voor je gematcht. Wil je liever zelf verschillende kettingen mixen dan hebben wij ook middellange kettingen met 1 band. Kijk bijvoorbeeld ook bij onze korte kettingen om een leuk setje bij elkaar te scoren! Vind je het lastig om dit zelf bij elkaar te zoeken, dan mag je ons altijd een berichtje of mailtje sturen. Wij staan voor je klaar!

Middellange kettingen als cadeau

Ben je opzoek naar een cadeau en kom je er maar niet uit? Ga dan voor de middellange kettingen. Is het voor je vriendin, moeder, zus of oma of aan wie je dan ook wil verassen, met de middellange ketting zit je altijd goed. Het is namelijk een super leuk cadeau en deze kun je ook nog een perfect met andere sieraden mixen en matchen. Onze ultieme cadeau tip? Ga voor de Shelby ketting.
Weet je het niet zeker? Ga dan voor een basic ketting. Dit staat iedereen en past overal bij en kan simpel gecombineerd worden met andere kettingen.