De leukste zilveren oorbellen vind je bij Nique's Official

Gratis verzending vanaf €75

 

Zilveren oorbellen

INSPIRATION

Trendy zilveren oorbellen

Nique's Official volgt altijd de laatste trends op het gebied van zilveren oorbellen. Zo loop jij er altijd trendy en fashionable bij!

Wij hebben een ruim assortiment aan zilveren en gouden sieraden. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Naar zilver of goud? Al onze zilveren oorbellen zijn gemaakt van stainless steel. Dit betekent dat je er jaren plezier van kunt hebben en ze niet verkleuren. Je kunt er zelfs mee douchen of zwemmen, al raden we aan om bij langdurig zwemmen je sieraden af te doen. Chloor en zeezout kan het bovenste laagje aantasten bij langdurig in het water zijn. Naast sieraden voor jezelf aan te schaffen, is het ook leuk om ze cadeau te geven! Lastig om iets uit te zoeken? Ga dan voor een cadeaubon van Nique's Official; altijd goed!

Zilveren oorbellen mixen en matchen

Vind jij het lastig om de perfecte ear party te maken met onze zilveren sieraden? Geen probleem, wij snappen het volledig! Probeer zilveren oorbellen van verschillende groottes te combineren of met verschillende hangers. Zo zijn onze Hoops van 15 mm gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld onze Kubus oorbellen, simpel but fashionable! Je mag ook altijd contact met ons opnemen als je twijfelt. Wij helpen je graag!